Skip to main content

MAROCKODESIGNS KÖPVILLKOR

ALLMÄNT

Tryckfel och produktbilder
MarockoDesign.se reserverar sig för eventuella tryckfel i texter på denna webbsida. Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi strävar dock alltid efter att återge en så liknande bild som möjligt av produkten.

Priser
Våra priser är i svenska kronor. Moms på 25% ingår på alla varor. Alla priser visas inklusive moms på vår hemsida.

Åldersgräns
För att handla på MarockoDesign måste du ha fyllt 18 år. Är du yngre än 18 måste du ha förälders eller målsmans godkännande. Du förutsätts ha läst dessa köpvillkor när du lägger en order. Ordrar som läggs i falskt namn, personnummer eller adress polisanmäls.

BETALNINGSSÄTT

Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. Du kan välja att betala med faktura, kontokredit, kortbetalning eller direktbetalning via bank.
 

FRAKT OCH LEVERANS

Fraktkostnad

För att göra det så enkelt för er som möjligt att räkna ut det totala priset har vi valt att använda oss av enhetspris, 49 kr per beställning, oavsett vikt eller storlek. Fri frakt på beställningar över 1000 kr.

Notera att vi endast skickar paket inom Sveriges gränser.

Leveranstid
Normal leveranstid på varor som finns i lager är 1-3 arbetsdagar från det att vi har mottagit din beställning, förutsatt att Posten och DHL håller sina lovade leveranstider. Vi skickar din order inom 24 timmar (vardagar).

För våra beställningsvaror är leveranstiden längre. Se respektive produktsida för information om beräknad leveranstid.

Ej utlösta paket
Våra försändelser ligger kvar på uthämtningsstället i 14 dagar. Hämtas inte paketet ut inom denna tidsram returneras det automatiskt till MarockoDesign. Eftersom vi får stå för frakt både till och från ert avhämtningsställe debiterar vi er för alla outlösta paket/brev med 249 kr för att täcka våra omkostnader. Fakturering för outlösta paket/brev sköts av Klarna AB.

Avbeställning
Så länge er order inte har blivit skickad så går det bra att avbeställa den genom att skicka ett mail till support@marockodesign.se.
Är beställningen redan skickad kan ni utnyttja er ångerrätt. Läs mer om den nedan.

REKLAMATION OCH ÅNGERRÄTT

Öppet köp / ångerrätt
Enligt distanshandelslagen måste e-handlare erbjuda 14 dagars ångerrätt.
Vi är så säkra på att våra produkter håller god kvalitet att vi har valt att erbjuda 30 dagars ångerrätt! Observera att du måste skicka tillbaka produkten till oss inom 14 dagar efter du aviserat att du ämnar returnera en del av, eller hela din beställning.

Om du mot förmodan skulle vilja utnyttja ångerrätten, följ stegen i vår returhantering.

Vid öppet köp ersätter vi inga fraktkostnader till oss. Ansvaret för att försändelsen når oss ligger hos dig som kund. Vid reklamationer/garantiärenden ersätter vi returfrakten.

Vi återbetalar ordersumman inom 30 dagar.
Vi godkänner endast full återbetalning om originalförpackningen returneras tillsammans med produkten och är intakt. Vid defekt förpackning eller uppenbar åverkan på produkten kommer prisavdrag ske, på mellan 20-100% av produktens värde.

Handlar det istället om en trasig produkt är det garantirätten som gäller, läs mer om det nedan.

Garanti
Vi lämnar sex månaders garanti på våra produkter. Garanti gäller ej vid oaktsamhet eller otillbörlig användning av produkten.

Reklamation
Vi följer konsumentköplagen (KKL) vilket ger dig som kund rätt att reklamera en produkt i tre år från inköpsdatum. Reklamationsrätten fungerar så här:
Inom de sex första månaderna ligger det på oss (MarockoDesign) som säljare att bevisa att du som köpare orsakat felet, därefter skall du som köpare bevisa att varan har haft ett ursprungligt fel.
Reklamation skall alltid ske i skälig tid.

Vid godkänd reklamation står vi för fraktkostnaderna (dock inte för REK-kostnad).

Vi kommer att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer vid en eventuell tvist

För att reklamera en vara, följ stegen i vår returhantering.

Loggning och lagring av kunduppgifter
Vi säljer eller förmedlar aldrig dina uppgifter till tredje part. Vi loggar endast information nödvändig för att du ska kunna genomföra köp, som adress och namn. E-postadress måste anges för att vi ska kunna skicka orderbekräftelse och orderstatus. Vi loggar IP-adress enbart för användning vid falskbeställningar.

Kundvagn